Nepremeškaj: Nová Xiaomi lampa za 26.80€, bez poplatkov navyše

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi tento mesiac predstavila novú stolnú lampu. Zahraničný e-shop momentálne znížil cenu novej lampy.

Nová Xiaomi Yeelight lampa má až 5 nastaviteľných úrovní jasu, 5 nastaviteľných úrovní teploty farieb. Telo novej lampy je kovové, pri hlavnom module lampa obsahuje silikónový povrch, vďaka ktorému je ju možné otáčať o 360 stupňov. Lampa obsahuje 60 vysokokvalitných LED žiaroviek pozostávajúcich z 30 teplých a 30 chladných farieb s indexom až 88. Tak dosiahne jas na úrovni až do 260 lumenov.

Nová lampa prichádza v 2 verziách. Základná, ktorá váži 590 gramov a má výkon 3W. Taktiež má Micro USB port a môže byť dokonca napájaná prostredníctvom USB powerbanky.

K dispozícií je aj výššia verzia s integrovanou batériou o kapacite 2000mAh, vďaka ktorej vydrží až 5 hodín svietenia. Táto verzia váži 650 gramov a má výkon 5W.

Nová lampa obsahuje 3 tlačítka. Jedno pre zapnutie, ďalšie pre jas, ďalšie pre nastavenie teploty farieb.

Jena cena klesla na úroveň: 26.80€. Taktiež je možný výber poštovného typu EU Express v sume 8.64€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení. Prípadne typ poštovného Netherlands Registered kedy je menšia šanca zadržania balíka.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Yeelight lampa

Návod: aplikovanie poštovného typu: EU Express

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše