Prvý smartfón Xiaomi oficiálne prichádza na Slovensko!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi dnes oficiálne na indickom trhu predstavila nový smartfón s názvom Xiaomi Mi A1.

Je to po prvý krát, čo spoločnosť Xiaomi oficiálne zavádza predaj modelu aj do európskych krajín. Smartfón príde aj na Slovensko!

Parametre nového smartfónu ako aj dizajn je totožný s modelom Xiaomi Mi5X. Veľká zmena nastala v operačnom systéme. Nový model nebeží na operačnej nadstavbe MIUI, ale na systéme Android One. Toto je prvý smartfón Xiaomi, ktorý obsahuje operačný systém Android One.

Xiaomi Mi A1 prichádza s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením Full HD, procesorom Snapdragon 625, RAM s kapacitou 4GB, interným úložiskom s kapacitou 64GB. Smartfón obsahuje batériu na úrovni 3080mAh. Snímač otlačkov prstov nájdeme na zadnej strane smartfónu. Nechýba duálny fotoaparát 12 megapixelový, ktorý podľa spoločnosti je veľmi podobný fotoaparátu v smartfóne iPhone 7 Plus. Smartfón má krásne kovové prevedenie a je tenký len 7.3mm. Farebné prevedenia: čierna, zlatá, ružová zlatá. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Matné čierne prevedenie nezanecháva otlačky.

Cena nového modelu sa bude pohybovať vo variante so 4GB RAM a 64GB interným úložiskom na úrovni: 197. Na indickom trhu predaj začína 12. septembra prostredníctvom e-shopu Flipkard a oficiálnych stránok Xiaomi.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše