Xiaomi Mi7 príde v 1Q 2018 s procesorom Snapdragon 845

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi v apríli tohto roku predstavila vlajkový model smartfónu Xiaomi Mi6. Pomaly sa začínajú objavovať informácie o jeho nástupcovi.

Užívateľ na čínskej sociálnej sieti Weibo odhalil, aké parametre by nová vlajková loď mala získať. Počíta sa s procesorom Snapdragon 845, ktorý príde na trh v budúcom roku. Nový model Xiaomi Mi7 by mal obsahovať až 6 palcový OLED displej, vyrábaný spoločnosťou Samsung. Smartfón by mal byť vydaný o niečo skôr, v prvom kvartáli budúceho roka.

Nesmie chýbať RAM s kapacitou 6GB, alebo až 8GB. Taktiež nebude chýbať duálny fotoaparát, čo už je u vlajkových modelov takmer samozrejmosťou. Pravdepodobne na prednej strane už neuvidíme senzor so snímačom otlačkov prstov, keďže displej bude pokrývať viac plochy na prednej strane smartfónu. Možno sa dočkáme snímača otlačkov integrovanom v displeji.

Mnoho fanúšikov by možno sklamalo, ak by tento model mal až 6 palcový displej. 5.15 palcový displej v aktuálnom modeli Xiaomi Mi6 je ideálny. Uvidíme, ako sa spoločnosť rozhodne.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše