Kupón: MiniPC s Windowsom aj Androidom len za 59.22€ z pôvodných 67.69€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

V spolupráci so zahraničným e-shopom sme si pripravili zľavový kupón pre jednoduchý mini počítač.

Počítač je vhodný pre bežné používanie internetu bez potreby veľkého výkonu. V balení je EU adaptér. Operačným systémom počítača je Android 5.1 a aj Windows 10. Čiže je možné medzi oboma systémami prepínať podľa potreby. Interné úložisko dosahuje úroveň 32GB, taktiež je možné rozšíriť interné úložisko prostredníctvom Micro SD kariet až do kapacity 128GB.

Počítač obsahuje 2GB RAM, LAN sieť s podporou až 1000MB, takatiež počítač obsahuje integrované Wifi a Bluetooth. Na pripojenie k monuitoru slúži HDMI port. Tento počítač je ideálny pre pripojenie k TV alebo k monitoru.

Aktuálna cena v predaji sa pohybuje na úrovni 67.69€. Vďaka kupónu s názvom: AX5GB cena klesne na hodnotu: 59.22€. Taktiež je možný výber poštovného typu: EU Express v sume 7.33€, kedy nebudete platiť ďalšie poplatky pri doručení produktu.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Alfawise mini pc

Návod: aplikovanie poštovného typu: EU Express

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše