OnePlus 5 vo väčšine krajinách nedostupný, príde spoločnosť s novým modelom?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Podľa nových informácií smartfón OnePlus 5 sa nenachádza na skladoch vo väčšine krajinách vrátane USA a Kanady.

Ďalšie krajiny taktiež nemajú šedé prevedenie smartfónu na sklade. India je jediná krajina, kde sa nový smartfón nachádza vo všetkých farebných prevedeniach. To ale nie je prekvapujúce, keďže spoločnosť Oppo vyrába smartfóny aj v tejto krajine.

Spoločnosť by teoreticky mohla prísť s vylepšenou verziou smartfónu OnePlus 5, ktorý by mal získať ako mnoho vlajkových modelov pomer displeja 18:9. A to môže byť dôvod, že by spoločnosť pracovala na menšej aktualizácií modelu.

Nástupca OnePlus 5, OnePlus 6 by mal prísť ale až v budúcom roku. Pripravovaný smartfón získa bezrámčekový displej podobný novému iPhone X, v pomere 18:9. Displej smartfónu príde s uhlopriečkou 6 palcov, s rozlíšením 2880 x 1440 pixelov. Procesorom nového modelu bude Snapdragon 845, nebude chýbať RAM s kapacitou 6 alebo 8GB, interné úložisko s kapacitou 64 alebo 128GB. Kapacita batérie smartfónu bude dosahovať úroveň 3000 mAh. Nový model má byť predstavený už začiatkom budúceho roku na MWC v Barcelone. Termín konferencie Mobile World Congress je naplánovaný na 26. február – 1. marec 2018.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše