Smartfón Xiaomi Redmi Note 5 príde ešte pred 11. novembrom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi ešte v tomto roku predstaví najočakávanejší smartfón série Redmi.

Bude ním model Xiaomi Redmi Note 5. Spoločnosť taktiež plánuje predstaviť smartfón Xiaomi Redmi 5 a Xiaomi Redmi 5 Plus. Je veľmi pravdepodobné, že tieto smartfóny prídu ešte pred 11. novembrom, pred týmto dátumom pretože v daný deň sa koná jeden z najväčších online výpredajových festivalov v Číne.

Od modelu Xiaomi Redmi Note 5 sa očakáva, že príde v 2 verziách. Základná verzia príde s procesorom Mediatek P25, ktorá bude dostupná v úložiskách o kapacite 16GB a 32GB. Nebude chýbať 3GB RAM. Cena tejto verzie sa bude pohybovať na úrovni 150 a 195 dolárov.

Vyššia verzia príde s procesorom Snapdragon 630, ktorá bude obsahovať 4GB RAM a 64GB interné úložisko. Cena tejto varianty by sa mala pohybovať na úrovni 240 dolárov.

Modely majú prísť s 5.65 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+ v pomere 18:9. Hlavný fotoaparát modelov má byť duálny 16 a 5 megapixelový.

Taktiež spoločnosť pripravuje Xiaomi Redmi 5 Plus, ktorý získa 5.7 palcový displej, s rozlíšením HD. Ten by mal obsahovať procesor Snapdragon 450, jeho cena by sa mala pohybovať na úrovni 120 dolárov.

Ďalšie informácie čoskoro.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše