Smartfóny Google Pixel 2 získavajú funkciu „nerušiť“ počas jazdy

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Google pred pár dňami oficiálne predstavila druhú generáciu svojich smartfónov Google Pixel.

V obchode Google Play sa objavila nová aplikácia pre nové smartfóny Pixel Ambient Services, ktorá je určená pre nové modely Google Pixel 2 a Google Pixel 2 XL. Nová aplikácia umožňuje zapnúť režim „Nerušiť“ automaticky ak sa nachádzate vo vozidle, ktoré je v pohybe. Jednoducho je možné danú funkciu aj vypnúť.

Aplikácia podporuje funkciu podobnú aplikácíí Shazam, ktorá rozpozná a skladbu v okolí a zobrazí názov skladby a interpreta. Aplikácia funguje aj na pozadí.

 

 

Smartfón Google Pixel 2 prichádza s 5 palcovým OLED displejom s rozlíšením Full HD. Pomer displeja je na rovnakej úrovni ako u minuloročného modelu v pomere 16:9. Smartfón obsahuje procesor Snapdragon 835, RAM na úrovni 4GB, 64GB interné úložisko. Nechýba podpora Micro SD kariet do veľkosti 128GB. Hlavný fotoaparát je 12.2 megapixelový, predný fotoaparát 8 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 2700 mAh. Smartfón neobsahuje audio jack.

Smartfón Google Pixel 2 XL prichádza so 6 palcovým OLED displejom s rozlíšením 2 880 x 1 440 pixelov. Pomer displeja je na rovnakej úrovni ako u minuloročného modelu v pomere 18:9. Smartfón obsahuje procesor Snapdragon 835, RAM na úrovni 4GB, 64GB interné úložisko. Nechýba podpora Micro SD kariet do veľkosti 128GB. Hlavný fotoaparát je 12.2 megapixelový, predný fotoaparát 8 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3520 mAh. Smartfón neobsahuje audio jack.

Google u nových modelov garantuje pravidelné aktualizácie po dobu 3 rokov. Do predaja nové modely vstupujú 17. októbra. Cena smartfónu Google Pixel 2 v 64GB variante je stanovená na úrovni 649 dolárov, 128GB varianta na úrovni 749 dolárov. Model Google Pixel 2 XL príde v cene 849 dolárov za model so 64GB interným úložiskom, varianta so 128GB interným úložiskom v cene 949 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše