Xiaomi chce predať za tento rok 90 miliónov smartfónov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosti Xiaomi sa v septembri podarilo dosiahnúť neuveriteľné výsledky v predaji smartfónov.

Behom 2. kvartálu tohto roku spoločnosť predala 23.16 milióna smartfónov, oproti minulému roku to bol až 70% predaja smartfónov za rovnaké obdobie. Spoločnosť len behom septembra predala neuveriteľných 10 miliónov svojich smartfónov. Za 3. kvartál spoločnosť predala neuveriteľných 27 miliónov smartfónov. Spoločnosť za posledných 9 mesiacov dokázala predať skvelých 63 miliónov smartfónov.

Za skvelou predajnosťou podľa CEO Lei Juna sú tri rôzne faktory: inovácia, kvalita, čas dodania. Práve čas dodania produktu na trh v minulom roku spôsobil nižšie predaje. Spoločnosť Xiaomi je tak jediný výrobca smartfónov, ktorý dokázal odvrátiť znižujúci sa pokles predaja smartfónov.

Spoločnosť Xiaomi očakáva, že sa podarí za posledné tri mesiace tohto roku predať až 30 miliónov smartfónov. Vďaka tomu, by spoločnosť bola veľmi blízko k celoročnému dosiahnutiu predaja 90 miliónov smartfónov. V budúcom roku má spoločnosť v pláne predať 100 miliónov smartfónov.

Spoločnosti Xiaomi sa podľa predaja v druhom štvrťroku skutočne podarilo stať druhým najväčším výrobcom smartfónov v Číne, keďže iba spoločnosť Huawei dokázala predať viac svojich zariadení, zatiaľ čo OPPO, Vivo a Apple sú v predajnosti za Xiaomi, podľa Digitimes Research.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše