Xiaomi VR získala prestížne ocenenie Good Design Award!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


V minulosti produkty Xiaomi získali prestížne ocenenie napríklad Red Dot Awards u produktov ako: Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi kolobežka, Xiaomi Mix. Tentokrát  ocenenie Good Design Awards získala Xiaomi náhlavná sada určená pre virtuálnu realitu.

Pred týždňom až 5 produktov Xiaomi získalo prestížne ocenenie Good Design Awards.

Toto ocenenie získali produkty: Xiaomi kolobežka, Xiaomi laserový projektor, Xiaomi vysielačka, smartfón Xiaomi Mix, Xiaomi lampa.

Najpôsobivejším produktom bola Xiaomi kolobežka, ktorá sa nachádza medzi 100 najlepšími dizajnovými produktmi. Kolobežka je jednou z najpredávanejších produktov značky Xiaomi, ktorá je dodávaná s minimalistickým, no zároveň krásnym dizajnom.

Spoločnosť Good Design navyše vyhodnotila produkt: „Celkovo veľmi inteligentne navrhnutá kolobežka zahŕňa všetky dôležité aspekty a rôzne bezpečnostné funkcie. Spôsob sklápania kolobežky je veľmi starostlivo zvážený a veľmi užívateľsky prívetivý na prevádzku. Spôsob, akým naznačuje asociáciu klasického obrazu kolobežky, je potrebné pochváliť. Farebná schéma je tiež veľmi elegantne koordinovaná, čo vedie k minimalistickému, ale veľmi jasne definovanému dizajnu.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše