Essential Phone zlacňuje o 250 dolárov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Andy Rubin, tvorca Androidu oficiálne koncom mája predstavil prvý smartfón svojej novej spoločnosti Essential.

Od prvého predaja spoločnosť do konca septembra predala približne 5000 kusov nového smartfónu. Dokonca smartfón One Plus, ktorý bol uvedený v roku 2014 dokázal predať pol milióna zariadení vo svojich začiatkoch ako začínajúca spoločnosť. Smartfónu One Plus pomohlo, že sa predával za výrobné náklady. Cena modelu Essential Phone sa začala predávať úrovni až 699 dolárov.

Tentokrát americký e-shop BestBuy ponúka výraznú zľavu na nový smartfón, kedy jeho výsledná cena sa pohybuje na úrovni 449.99 dolárov.

Smartfón Essential Phone prichádza s 5.5 palcovým displejom s najvýkonnejším mobilným procesorom na trhu, Snapdragon 835. Smartfón obsahuje RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou 128 GB. Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje duálny, oba sú 13 megapixelové. Predný fotoaparát smartfón obsahuje 8 megapixelový. Na zadnej strane sa nachádzajú dva špeciálne magnety, ku ktorým je možné pripojiť 360 stupňovú kameru.

Taktiež je k dispozícií magnetický konektor a nabíjaci dock pre nabíjanie. Smartfón obsahuje aj napriek týmto magnetom aj USB konektor typu C, slúžiaci hlavne pre slúchadlá, keďže aj tento smartfón sa zbavil 3.5mm jacku. Nový model je vyrobený z titánia a keramiky.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše