Prichádza nová generácia Xiaomi selfie s možnosťou objednávky

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Nový model selfie tyče je druhou generáciou pôvodnej selfie tyče, ktorá bola predstavená približne pred rokom. V poradí tento model je treťou selfie tyčou spoločnosti Xiaomi. Prvý model bol predstavený pred rokom, medzitým spoločnosť vydala selfie tyč s integrovaným stojanom. Selfie tyč je možné rozložiť do dĺžky až 70 cm, v zloženom stave má približne 19cm. Držiak je možné otáčať až do 270 stupňov.

Selfie tyč má integrovaný bluetooth vďaka ktorému ju spárujete so smartfónom. Taktiež obsahuje menšie LED svetlo, ktoré určuje zostávajúcu kapacitu batérie, ktorá dosahuje úroveň 60 mAh. Je ju možné dobíjať prostredníctvom Micro USB konektoru. Modré svetlo indikuje, že je selfie plne nabitá, červené svetlo indikuje, že kapacita batérie je na nízkej úrovni a je ju potrebné dobiť. Po 10. minutách nečinnosti selfie sa prepne do režimu spánku. Krátke podržanie hlavného tlačítka selfie tyč sa aktivuje.

Nová selfie tyč vstúpila do predaja v zahraničnom e-shope v cene 17.87€. Poštovné je zadarmo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi selfie tyč

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše