Kupón: Nočný nabíjateľný senzor Xiaomi za 8.54€ z pôvodných 10.25€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi senzor s možnosťou nabíjania

Spoločnosť Xiaomi len nedávno pod značkou Mijia predstavila nočný pohybový senzor. Tentokrát prichádza na trh s podobným senzorom s menšími vylepšeniami.

Svetelný senzor sa predáva pod podznačkou Xiaomi. Tento model je určený hlavne pre používanie v noci, kedy sa zobudíte a chcete ísť napríklad do kúpelne. Senzor využíva fotosenzitívnu technológiu s duálnymi indukčnými infračervenými lúčmi, vďaka ktorej sa lampa zapne pri detekcii pohybu. Môže byť umiestnená napríklad na strop, prípadne na vami zvolené miesto.

Vďaka batérií s kapacitou 750mA je udávaná výdrž približne 4 mesiace. Oproti prvej verzií nočného senzoru, tento model obsahuje integrovanú batériu, ktorú je možné nabíjať prostredníctvom USB portu. Osvetlenie má kvietkový vzor. Senzor sníma vzdialenosť 5 – 7m. Po bokoch 2 – 3m. Osvetlenie je bielej farby a zostáva zapnuté 15 sekúnd, následne sa svetlo zhasne – ak nie je detekovaný žiadny pohyb.

Aktuálna cena senzoru v predaji sa pohybuje na úrovni 10.25€.

Vďaka kupónu s názvom: XPUSB cena klesne na ešte lepších: 8.54€. Poštovné v cene 0.13€.

Pohybový senzor po zapnutí ihneď funguje, nie je potrebná žiadna konfigurácia prostredníctvom smartfónu. Nie je potrebné vlastniť Xiaomi Gateway riadiacu jednotku.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi nočný pohybový senzor

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Kupón zadávajte cez pc cez prehliadač Firefox alebo Google Chrome

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše