LeEco je späť v hre: spoločnosť predstavila 10 nových televízorov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť LeEco, ktorá v poslednej dobe mala mnoho finančných problémov získava novú investíciu od spoločnosti Sunac China Holdings.

Do spoločnosti LeEco investuje spoločnosť Sunac China Holdings vo výške viac ako 2.2 miliardy dolárov. Spoločnosť Sunac odkúpila akcie spoločnosti LeEco v troch divíziach prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti Sunac Real Estate. Zástupca spoločnosti Sunac sa vyjadril, že obe spoločnosti budú spolupracovať v oblastiach ako je inteligentný hardvér, nehnuteľnosti a inteligentné domy.

Nové modely smartfónov zatiaľ predstavené neboli. Technický gigant zmenil svoje zameranie na produkty, tentokrát spoločnosť v Číne predstavila nové televízory. Nové televízory obsahujú dve línie s názvami Lean a New series. Tieto dve série pozostávajú z celkovo 10 nových modelov rôznych uhlopriečok od 40 až 60 palcov.

Séria LeTV Lean pozostáva z nasledujúcich modelov:  X40L / X43L / X50L / X55L / X65L s cenou začínajúcou na 290.

New series pozostáva z nasledujúcich modelov: X40N / X43N / X50N / X55N / X65N s cenou začínajúcou na 320. New series je high-end séria a cena za najvyšší model sa bude pohybovať na úrovni 745.

Modely sa mierne odlišujú vo svojej konfigurácii, z hľadiska kvality obrazu televízory novej generácie zachovávajú unikátny systém riadenia farieb Leco super TV. Väčšina produktov podporuje technológiu HDR. Televízory obsahujú štvorjadrový procesor Mstar, interné úložisko na úrovni 16GB. Operačným systémom televízorov je EUI 6.5, vlastný systém spoločnosti LeEco.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše