Najvernejšia podoba pripravovaného Xiaomi Mi7 sa odhaľuje na novom renderi

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Už v prvých mesiacoch budúceho roku môžme očakávať príchod nového vlajkového modelu spoločnosti Xiaomi, model Mi7.

Spoločnosť Vivo už v prvých mesiacoch predstaví nový smartfón so snímačom otlačkov prstov integrovaným priamo pod sklom displeja smartfónu. Podľa nedávnych informácií spoločnosť Xiaomi nemá záujem o použitie podobnej technológie vo svojom pripravovanom smartfóne.

Nový model Xiaomi Mi7 podľa informácií získa podporu rozpoznávania tváre, vďaka ktorej bude možné odomknúť smartfón. Spoločnosti ako Huawei a OnePlus plánujú použiť technológiu snímača otlačkov prstov pod sklom displeja.

Ako mnoho vlajkových smartfónov súčasnosti aj nový model Xiaomi Mi7 získa pomer displeja na úrovni 18:9. Nedávne informácie odhalili, že smartfón Xiaomi Mi7 získa 2 uhlopriečky displeja. Menší model získa 5.65 palcový displej, model Plus získa 6.01 palcový displej. Táto informácia je skvelou správou, pretože mnoho ľudí stále uprednostňuje smartfóny, ktoré sa lepšie držia v ruke. Nebude chýbať vlajkový procesor Snapdragon 845.

O kapacite batérie sa špekuluje, že menší model získa 3200 mAh batériu, verzia Plus získa 3500 mAh batériu. Oba smartfóny prídu s bezdrôtovým nabíjaním. Nebude chýbať RAM s kapacitou 6GB. Hlavný fotoaparát nové modely získajú duálny 20 megapixelový, so snímačom Sony IMX380 a Sony IMX350.

Podľa informácií dátum spustenia predaja je naplánovaný na marec 2018 v cene približne 346, varianta Plus v cene približne 384€.

Zdroj: https://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše