Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Prichádza skvelá správa z obľúbeného e-shopu Gearbest!

Zahraničný e-shop Gearbest doteraz ponúkal takmer u všetkých produktov typ poštovného EU Express, pri ktorom zákazník neplatí DPH pri doručení produktu. Toto poštovné sa naďalej v ponuke nachádza, ale nie u smartfónov. S poštovným EU Express sa môžme stretnúť napríklad u Xiaomi notebooku alebo Xiaomi vysávača.

Bohužiaľ EU Express bolo zrušené u smartfónov.

Ale prichádza ešte lepšia správa.

Zahraničný e-shop Gearbest sa dnes svojim partnerom vyjadril, že prepláca DPH a CLO pri type poštovného Registred Air Mail, je to poštovné pri ktorom je balík sledovaný a v tomto type poštovného je viac možností poštovného:

– Netherlands Registred

– Sweden Registred

– EU Registred

– Belgium Registred

Čiže ak produkt bude zastavený colnicou, ale aj nemusí a zákazník zaplatí DPH, Gearbest túto čiastku zákazníkovi preplatí. Potrebné je následne zaslať doklad o zaplatení technickej podpore Gearbestu a čiastka bude refundovaná.

Taktiež môžete nás kontaktovať v online podpore, kde Vám pomôžeme. Čiastka na preplatenie nie je obmedzená žiadnou maximálnou čiastkou.

Oficiálne vyjadrenie e-shopu Gearbest svojim partnerom:

EU countries packet customs compensation policy:

Dear Customers,

Due to the temporary closure of DPD Logistics, Gearbest decided to provide a full customs compensation policy to customers who have generated customs fee using ‘Registered Air Mail’ logistic .

please contact Gearbest customer service, and provide your proof of customs fee payment, verified by the support department to deal with the compensation matters.

For more details, please feel free to contact our Support Team

Yours Sincerely

Gearbest team

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše