V prvej polovici roku 2018 Meizu plánuje predstaviť 6 nových smartfónov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Meizu v budúcom roku oslávi 15. výročie spoločnosti. Pred 2 dňami sa objavila najnovšia informácia o pripravovanom smartfóne.

Objavila sa fotografia pripravovaného modelu, ktorý na hornej prednej časti nemá sluchátko a prednú kameru. Tento hardvér sa presunul na spodnú časť smartfónu. Na spodnej časti taktiež podľa fotografie sa nachádza snímač otlačkov prstov. Podľa obrázku je vidieť, že smartfón príde v 2 variantách, ktoré sa budú odlišovať kapacitou interného úložiska, prípadne aj RAM. Cena nového modelu sa bude pohybovať na úrovni 453 dolárov, drahší model na úrovni 528 dolárov.

Nové informácie odhaľujú, že spoločnosť plánuje okrem výročného modelu predstaviť ďalšie smartfóny. Celkovo v prvom polroku 2018 spoločnosť má predstaviť až 6 nových modelov smartfónov. Zatiaľ nie sú dostupné názvy pripravovaných modelov, ani ich špecifikácie. Nedávne správy naznačovali, že možno spoločnosť Meizu skončí spoluprácu so spoločnosť Mediatek pre dodávanie procesorov u nových modelov. Tešiť by sme sa mohli na procesory spoločnosti Qualcomm, ktoré sú úspornejšie na batériu, v porovnaní s procesormi Mediatek.

Zdroj: https://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše