Huawei Mate 10 Pro oficiálne prichádza do USA: predstavený bude na veľtrhu CES

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Huawei oficiálne zverejnila pozvánku na predstavenie smartfónu Huawei Mate 10 Pro na veľtrhu CES, ktorý už začal.

Smartfón Huawei Mate 10 Pro sa predáva oficiálne v Európe, v Číne, ale zatiaľ na trhu USA sa nepredáva. Všetko sa zmení už zajtra, kedy ho spoločnosť oficiálne predstaví na trhu USA.

Už v decembri sa špekulovalo, že spoločnosť Huawei v tomto roku plánuje vstúpiť na trh USA.

Nedávne informácie odhalili, že spoločnosť Xiaomi a spoločnosť Huawei rokujú a americkými operátormi AT&T a Verizon, aby mohli svoje smartfóny oficiálne predávať zákazníkom v USA už v tomto roku.

 

Huawei Mate 10 Pro prichádza so 6 palcovým displejom s rozlíšením Full HD + (2160 x 1080 pixelov) v pomere 18:9. Procesorom smartfónu je Kirin 970. Smartfón obsahuje 4GB RAM, 64GB interné úložisko. Taktiež je vyššia varianta so 6GB RAM a 128GB interným úložiskom. Hlavný fotoaparát smartfónu je duálny 20 a 12 megpixelový. Predný fotoaparát nového modelu je 8 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4000 mAh, ktorá podporuje rýchlonabíjanie, kedy behom 30 minút smartfón nabijete na 58% kapacity. Smartfón beží na operačnej nadstavbe EMUI 8.0 na systéme Android 8.0. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane smartfónu.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše