Kupón: Microwear hodinky so snímačom tepu, výdržou 6 mesiacov za 21.56€ z pôvodných 23.17€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Čínska spoločnosť Microwear, ktorá sa zaoberá predajom šikovných hodiniek, nedávno predstavila nový model hodiniek.

Sú ním hodinky s názvom Microwear X2. Tento model hodiniek obsahuje 0.96 palcový OLED displej, s miernym 2.5 stupňovým zahnutím, taktiež nechýba vodeodolnosť. Hodinky v standby režime vydržia až 180 dní v pohotovosti. Pri používaní ako sú notifikácie, merač tepu vydržia približne 90 dní, batéria dosahuje úroveň 400mAh, je ich možné dobíjať prostredníctvom Micro USB konektoru. Samozrejmosťou je merač spánku, krokomer, meranie rôznych druhov športových aktivít. Podľa výrobcu snímač tepu je automatický, čiže v intervaloch, nie je potrebné manuálne spúšťanie merania tepu. Taktiež slúžia aj ako diaľková spúšť fotoaparátu smartfónu.

Cena hodiniek v predaji sa pohybuje na úrovni: 23.17€. Vďaka kupónu s názvom: HSCNyear77 ich cena klesne na úroveň: 21.56€. Poštovné je zadarmo. Kupón je platný pre prevedenie s červeným remienkom. Poštovné je zadarmo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s hodinkami Microwear

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše