Kupón: Vysávač Xiaomi Roborock Sweep za 422.99€ z pôvodných 570.61€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami predstavila druhú generáciu robotického vysávača.

Nový vysávač má úplne nový názov. Jeho názov je Xiaomi Roborock Sweep One. Oproti vysávaču Mi Robot Vacuum nový model v mnohých ohľadoch je podobný vysávaču Mi Robot Vacuum, stále je okrúhly a vybavený mnohými senzormi. Motor je výkonnejší a vyvíja tlak 2000 Pa oproti 1800 Pa u Mi Robot Vacuum. Inovatívna funkcia tohto modelu oproti prvému modelu Vacuum vysavača je, že dokáže čistiť vodou. Má nádrž pre vodu, ktorá sa mierne aplikuje na podlahu. Toto čistenie môže trvať 45 až 60 minút prevádzky. Vďaka 5200mAh batérií umožní až 2.5 hodinové vysávanie na jedno nabitie. Ak detekuje koberec, jeho výkon sa zvýši. Ostatné funkcie oproti Mi Robot Vacuum sú rovnaké.

Aktuálna cena Xiaomi Roborock Sweep One vysávača sa pohybuje na úrovni 570.61€, vďaka kupónu s názvom: NEWXMVCM predajná cena klesne na lepších: 422.99€. U tohto produktu je možný výber poštovného typu EU Express v sume 4.13€, kedy ďalšie poplatky pri doručení neplatíte (DPH/CLO). Tieto poplatky hradí e-shop. Balík je doručovaný DPD kuriérom.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi vysávač 2. generácie

Návod: aplikovanie poštovného typu: EU Express

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše