Odhalený prototyp smartfónu Xiaomi Mi 6X

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Máme tu ďalší únik ohľadom pripravovaného modelu smartfónu Xiaomi Mi 6X, nástupcovi modelu Mi 5X.

Na internete sa objavili reálne fotografie pripravovaného modelu, ktorý by mohol byť predstavený na veľtrhu MWC. Ako už vieme spoločnosť Xiaomi sa oficiálne zúčastní veľtrhu MWC –  Mobile World Congress v Barcelone, ktorý začína 26. februára a končí 1. marca.

Podľa informácií na veľtrhu MWC spoločnosť plánuje predstaviť aj nový vlastný procesor Surge S2, ktorý bude nástupcom procesora Surge S1. Práve tento procesor by mal byť v novom modeli Mi 6X.

Podľa posledných informácií pre spoločnosť Xiaomi výrobu nového procesora Surge S2 zabezpečuje taiwanská spoločnosť Semiconductor Manufacturing Company. Nový procesor Surge S2 je vyrábaný 16nm technológiou, údajne obsahuje štyri jadrá Cortex A73 s frekvenciu na úrovni 2.2GHz, ďalšie štyri jadrá Cortex A53 s frekvenciou 1.8 GHz. Špecifikácie naznačujú, že nový procesor bude na podobnej úrovni ako procesor Kirin 960 od spoločnosti Huawei.

Nový model Xiaomi Mi 6X získa 5.7 palcový alebo 5.9 palcový displej s rozlíšením Full HD+ v pomere 18:9. Na zadnej strane môžeme vidieť aj snímač otlačkov prstov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše