Odhalený render pripravovaného smartfónu Doogee V

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


V minulom roku sme sa mali možnosť stretávať s novými modelmi smartfónov, ktoré prichádzali s bezrámčekovým dizajnom.

V tomto roku podobný dizajn bude naďalej pokračovať a niektoré spoločností použije podobný displej s ktorým sme sa mohli stretnúť u iPhone X, s výrezom v hornej časti displeja. Známy blogger Evan Blass zverejnil render pripravovaného modelu spoločnosti Doogee.

Render smartfónu Doogee V získava displej na úrovni 6.2 palca s podobným výrezom displeja, ktorý spoločnosť Apple použila u svojho iPhone X. Spodná strana prednej plochy je podobná Samsungu S8. Na zadnej strane môžme vidieť duálny fotoaparát umiestnený vertikálne, vedľa ktorého sa nachádza blesk fotoaparátu. Nový model by mohol získať snímač otlačkov prstov integrovaný pod sklom displeja.

V tomto roku u nových modelov smartfónov môžme očakávať spomínaný snímač otlačkov prstov integrovaný pod sklo displeja.

Spoločnosť Synaptics, ktorá je známa výrobou touchpadov a snímačov otlačkov bude dodávať nový snímač otlačkov integrovaný pod sklo displeja spoločnosti Vivo. Nový snímač je odolný voči poškriabaniu, alebo vode, keďže je umiestnený pod sklom smartfónu. Taktiež má bezpečnostné prvky voči falšovaniu otlačkov. Masová výroba nového snímača otlačkov už začala. Všetko má byť odhalené na veľtrhu CES, ktorý bude v tomto mesiaci.

Zatiaľ bližšie informácie o pripravovanom smartfóne spoločnosti Doogee nie sú. Ale ak príde na trh, bude zaujímavý.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše