Smartfóny prichádzajú s projektorom: toto je prvý model Moviphone

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


V minulom roku sme sa mohli stretnúť s prvými smartfónmi s funkciou rozpoznávania tváre. V tomto roku môžeme očakávať snímač otlačkov prstov integrovaný pod sklom displeja smartfónov, nové vlajkové smartfóny známych spoločností prídu pravdepodobne s bezdrôtovým nabíjaním.

Každý výrobca smartfónov sa snaží prísť s technológiou, ktorá zaujme spotrebiteľov pre kúpu daného modelu smartfónu. Tentokrát bol predstavený smartfón Moviphone, ktorý má v sebe zabudovaný projektor. Projektor smartfónu dokáže premietať  so svetelným výkonom na úrovni 50 lumenov a dokáže premietať obsah s uhlopriečkou na úrovni až 100 palcov – 254cm.

Nový model smartfónu obsahuje procesor Mediatek MT6750V, nechýba interné úložisko s kapacitou 128GB. Smartfón obsahuje 5.5 palcový displej s rozlíšením HD. Nechýba hlavný fotoaparát 16 megapixelový, predný fotoaparát 8 megapixelový. Smartfón beží na operačnom systéme Android 7, kapacita batérie dosahuje úroveň 4000 mAh. Na zadnej strane sa taktiež nachádza snímač otlačkov prstov. Cena nového modelu sa bude pohybovať na úrovni 599 dolárov.

Zdroj: https://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše