Spoločnosť Xiaomi predstavila televízne boxy Mi Box 4 a 4C s novým dizajnom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi tak ako sľúbila predstavila nový televízny box. Nechýba aj jeho lacnejšia varianta.

Xiaomi Mi Box 4 oproti predchodcovi má mierne odlišný dizajn, je tenký približne 1.6cm a váhu dosahuje 145 gramov. V televíznom boxe sa nachádza neidentifikovaný 64 bitový procesor. Televízny box obsahuje 2GB RAM, 8GB interné úložisko, nechýba USB a HDMI port. Televízny box obsahuje aj umelú inteligenciu, ktorá vyhodnotí a odporučí rôzne typy obsahu. Táto technológia zohľadňuje recenzie k filmom, komentáre odporúčania. Televízny box naďalej obsahuje užívateľské rozhranie PatchWall, ktorý obsahuje aj hlasového asistenta, kedy na základe kľúčových slov je možné vyhľadávať obsah. Tento box sa dodáva v bielom farebnom prevedení.

Xiaomi Mi Box 4C z hľadiska dizajnu, softvér a hardvéru je takmer totožný s modelom Mi Box 4. Znížila sa kapacita RAM na úroveň 1GB, interné úložisko na úrovni 4GB. Tento box sa dodáva v čiernom farebnom prevedení.

Cena v domácej Číne sa bude pohybovať na úrovni 44€. Lacnejšia varianta sa bude pohybovať v cene 31€. Predobjednávky na nové boxy v Číne začali, do oficiálneho predaja vstupujú 1. februára.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše