Aj smartfón NOA N10 sa objaví na veľtrhu MWC

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť NOA sa oficiálne zúčastní veľtrhu MWC – Mobile World Congress v Barcelone, ktorý začína 26. februára a končí 1. marca.

Spoločnosť plánuje predstaviť nový model smartfónu, ktorý rovnako získava podobný výrez hornej časti displeja, rovnako ako u smartfónu iPhone X. Očakávaný model NOA N10 podľa informácií získa 6.2 palcový displej s rozlíšením Full HD+, s pomerom displeja na úrovni 18:9. Procesorom nového modelu bude Helio P23, nebude chýbať RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou 128GB, kapacita batérie bude dosahovať úroveň 3600 mAh. Smartfón získa dokonca keramické telo. Pobeží na operačnom systéme Android 8.0.

Hlavný fotoaparát očakávaný model získa duálny 16 megapixelový, ktorý umožní vytvárať snímky s rozlíšením až 80 megapixelov. Predný fotoaparát smartfón získa až 16 megapixelový. Na zadnej strane sa bude nachádzať snímač otlačkov prstov, taktiež nový model získa podporou Face ID, vďaka ktorej bude možné odomknúť smartfón na základe rozpoznávania tváre majiteľa.

Očakávaná cena sa bude pohybovať na úrovni 300.

Zdroj: https://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše