Huawei v Barcelone predstaví hneď niekoľko produktov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Huawei sa oficiálne zúčastní veľtrhu MWC – Mobile World Congress v Barcelone, ktorý začína 26. februára a končí 1. marca.

Spoločnosť ale plánuje ešte deň pred oficiálnym začiatkom veľtrhu predstaviť svoje zariadenia. Špekuluje sa o predstavení smartfónov Huawei P20/P11, podľa nového videa, ktoré bolo zverejnené na čínsku sociálnu sieť Weibo generálnym riaditeľom Richardom Youom je pravdepodobné, že spoločnosť na veľtrhu predstaví svoj nový Matebook. Ten by mal získať ešte štíhlejšie rámčeky okolo displeja. Taktiež by sme sa mali stretnúť s ešte tenším telom Matebooku.

Podľa únikov spoločnosť na veľtrhu predstaví aj tablet MediaPad M5, ktorý získa 8.4 palcový displej s rozlíšením 4K. Procesorom nového tabletu má byť Kirin 960, nebude chýbať RAM s kapacitou 4GB. Operačným systémom tabletu má byť Android 8.

Na veľtrhu spoločnosť pravdepodobne predstaví nové hodinky Huawei Watch 3, ktoré budú nástupcom predchádzajúceho modelu Huawei Watch 2. Očakávať by sme mohli aj smartfóny strednej triedy.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše