MWC 2018: Toto sú tri nové smartfóny spoločnosti NOA

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť NOA na veľtrhu v Barcelone predstavila tri nové smartfóny.

Smartfón NOA N1 prichádza s 5.5 palcovým displejom s rozlíšením HD+. Smartfón obsahuje procesor Mediatek MT6739, RAM s kapacitou 2GB, interné úložisko s kapacitou 16GB. Hlavný fotoaparát nový model obsahuje duálny 13 a 5 megapixelový. Predný fotoaparát smartfón obsahuje 5 megapixelový. Okrem odomykania smartfónu vďaka snímaču otlačkov prstov, smartfón je možné odomknúť aj na základe rozpoznávania tváre majiteľa. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3000 mAh. Smartfón pobeží na operačnom systéme Android 8.

Cena smarfónu sa bude pohybovať na úrovni 150.

Smartfón NOA N7 prichádza s 5.7 palcovým displejom s rozlíšením HD+. Smartfón obsahuje procesor Mediatek MT6750, RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou 64GB. Hlavný fotoaparát nový model obsahuje duálny 16 megapixelový, so snímačom Sony IMX298. Predný fotoaparát smartfón obsahuje 16 megapixelový. Okrem odomykania smartfónu vďaka snímaču otlačkov prstov, smartfón je možné odomknúť aj na základe rozpoznávania tváre majiteľa. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3300 mAh. Smartfón pobeží na operačnom systéme Android 8.

Cena smarfónu sa bude pohybovať na úrovni 250.

Smartfón NOA N10 je z trojice smartfónov vlajkovým modelom, ktorý prichádza so 6.2 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+. Smartfón obsahuje procesor Mediatek MT6763, RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou 64GB. Hlavný fotoaparát nový model obsahuje duálny 16 megapixelový, so snímačom Sony IMX499. Predný fotoaparát smartfón obsahuje 16 megapixelový. Okrem odomykania smartfónu vďaka snímaču otlačkov prstov, smartfón je možné odomknúť aj na základe rozpoznávania tváre majiteľa. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3600 mAh. Smartfón pobeží na operačnom systéme Android 8.

Cena smarfónu sa bude pohybovať na úrovni 300.

Prvé dva smartfóny do predaja vstupujú v apríli, model N10 o niečo neskôr.

Zdroj: https://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše