CEO Lei Jun odhalil Xiaomi Mix 2S: toto je jeho podoba!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Na nových upútavkach sa odhaľuje pripravovaný smartfón Xiaomi Mix 2S. Fotografie boli odhalené na čínskej sociálnej sieti Weibo generálnym riaditeľom Xiaomi Lei Junom.

Nový model prezentuje čínsko-kanadský herec a spevák Krisa Wu známy pod menom Wu Yifan, s ktorým spoločnosť Xiaomi už dlhšie spolupracuje na upútavkách k pripravovaným smartfónom.

Tieto fotografie potvrdzujú, aká bude podoba nového modelu. Taktiež nižšie je možné vidieť aj oficiálne fotografie pozvánok pre predstavenie nového smartfónu. Pozvánky obsahujú aj špeciálne vstupenky do múzea Pompidou vo Francúzsku. Smartfón bude predstavený v v Šanghaji, 27. marca.

Podľa obrázkov dizajn pripravovaného modelu sa nebude líšiť od modelu Xiaomi Mix 2. Podľa fotografií stále nie je isté, kde sa bude nachádzať predný fotoaparát, pravdepodobne to bude rovnako v pravom dolnom rohu prednej strany. Podľa obrázkov smartfón zrejme získa o niečo tenšie rámčeky okolo displeja, pravdepodobne aj spodná časť prednej strany bude o niečo užšia. Či aj v tomto prípade nastala zmena uvidíme na oficiálnej prezentácií.

Pripravovaný model Xiaomi Mix 2S skutočne získa bezdrôtové nabíjanie. Vďaka tejto technológií bude možné nový model nabíjať prostredníctvom nabíjačiek s podporou bezdrôtového nabíjania technológie Qi. Samozrejmosťou je nabíjanie smartfónu aj prostredníctvom USB portu typu C.

Na upútavke z pred pár dní spoločnosť odhalila, že pripravovaný model získa schopnosti umelej inteligencie. Táto technológia bude použitá u fotiek. Vďaka tejto technológií bude možné rozpoznávať rôzne scény pri fotografovaní, vďaka čomu bude fotka čo najlepšie osvetlená a farebne vyvážená. Nový model získa procesor Snapdragon 845. V Antutu smartfón dosiahol ohromných 273 741 bodov.

Od nového modelu sa očakáva, že získa 6.01 palcový displej s rozlíšením Full HD+, v pomere 18:9. Nebude chýbať RAM s kapacitou až 8GB, interné úložisko s kapacitou až 256GB. Hlavný fotoaparát smartfón má získať až 16 megapixelový, so snímačom Sony IMX363. Kapacita batérie u nového modelu má dosahovať úroveň 4400 mAh.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše