Odhalené! Xiaomi Mix 2S získa až 8GB RAM a 256GB interné úložisko

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Včera boli odhalené fotografie na čínskej sociálnej sieti Weibo generálnym riaditeľom Xiaomi Lei Junom ohľadom pripravovaného modelu Xiaomi Mix 2S.

Tentokrát sa objavila fotografia štítkov na páske, ktoré sa zrejme budú lepiť na balenie smartfónu. Podľa fotografie môžeme vidieť, že smartfón sa bude skutočne predávať aj vo variante s 8GB RAM, 256GB interným úložiskom.

 

Podľa včerajších obrázkov dizajn pripravovaného modelu sa nebude líšiť od modelu Xiaomi Mix 2. Podľa obrázkov smartfón zrejme získa o niečo tenšie rámčeky okolo displeja, pravdepodobne aj spodná časť prednej strany bude o niečo užšia. Či aj v tomto prípade nastala zmena uvidíme na oficiálnej prezentácií.

Pripravovaný model Xiaomi Mix 2S skutočne získa bezdrôtové nabíjanie. Vďaka tejto technológií bude možné nový model nabíjať prostredníctvom nabíjačiek s podporou bezdrôtového nabíjania technológie Qi. Samozrejmosťou je nabíjanie smartfónu aj prostredníctvom USB portu typu C.

Na upútavke z pred pár dní spoločnosť odhalila, že pripravovaný model získa schopnosti umelej inteligencie. Táto technológia bude použitá u fotiek. Vďaka tejto technológií bude možné rozpoznávať rôzne scény pri fotografovaní, vďaka čomu bude fotka čo najlepšie osvetlená a farebne vyvážená. Nový model získa procesor Snapdragon 845. V Antutu smartfón dosiahol ohromných 273 741 bodov.

Od nového modelu sa očakáva, že získa 6.01 palcový displej s rozlíšením Full HD+, v pomere 18:9. Hlavný fotoaparát smartfón má získať až 16 megapixelový, so snímačom Sony IMX363. Kapacita batérie u nového modelu má dosahovať úroveň 4400 mAh.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše