Spoločnosť Xiaomi predstavila novú chladničku s cenou len 256€, nechýba ovládanie smartfónom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s novým produktom.

Novým produktom je chladnička do domácnosti, ktorú pre spoločnosť Xiaomi vyrába spoločnosť Viomi. Táto spoločnosť so spoločnosťou Xiaomi spolupracuje už dlhšie, na trhu sú termosky, ohrievače vody, filtračné kanvice, umývačka riadu.

Nová chladnička má kapacitu až 456 litrov, z tejto kapacity je aj mraznička s objemom 279 litrov. Nová chladnička je dostupná v zlatom farebnom prevedení s moderným dvojitým vertikálnym dverovým systémom. Má rozmery 178 x 83.6 x 63 cm. Váži 82 kg.

Oficiálny názov chladničky je Yunmi Internet Smart iLiv, ako naznačuje názov, chladička obsahuje dokonca Wifi modul, vďaka ktorej je ju možné spárovať s aplikáciou v smartfóne. Prostredníctvom aplikácie je možné nastavovať teploty chladenia a mrazenia, taktiež je možné nastaviť „dovolenkový režim“ v čase neprítomnosti v domácnosti.

Nová chladnička obsahuje 4 inteligentné termostaty, ktoré dokážu presne zistiť a nastaviť vnútornú teplotu a vyhnúť sa častým teplotným zmenám spôsobenými otvorením a zatváraním dverí, ktoré ovplyvňujú kvalitu jedál. Ďalším naozaj inteligentným aspektom novej chladničky je dotykový panel, ktorý je umiestnený v strednej časti, vďaka ktorému je možné rýchlejšie nastaviť rôzne režimy.

Cena chladničky aktuálne na čínskom trhu je neuveriteľná na úrovni približne 256€.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše