Spoločnosť Xiaomi predstavila nový holiaci strojček

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s novým produktom.

Rovnako ako mnoho produktov Xiaomi aj tento produkt vznikol prostredníctvom crowdfundingovej kampane v Číne, čiže predbežným záujmom užívateľov o kúpu produktu. Novým produktom je Xiaomi SMATE holiaci trojček. Nový holiaci strojček obsahuje štyri typy nožov, ktoré umožnia dosiahnúť čisté holenie. Holiaci modul je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele dodávanej spoločnosťou Anlai, ktorá sa nachádza v Japonsku. Materiál, z ktorej je hlavný modul vyrobený sa používa pri výrobe skalpelov a iných špeciálnych nástrojov, je veľmi tvrdý a odolný.

Elektrický holiaci strojček obsahuje vstavný vysokorýchlostný motor, ktorý je dovážaný z Japonska. Má približne 8000 ot. / min. Vďaka motoru holenie trvá len 3 minúty. Taktiež motor môže fungovať viac ako 8 rokov nepretržitého používania.

Z hľadiska dizajnu nový holiaci strojček je dizajnovo podobný aj iným holiacim strojčekom. Je zhotovený z kovovej zliatiny z brúseného hliníka. Vonkajšia časť ďalej obsahuje antibrúsenú gumovú škrupinu, ktorá ponúka skvelú priľnavosť. Taktiež holiaci strojček má certifikáciu IP67, vďaka ktorej je ho možné bez problémov umyť.

Kapacita batérie na jedno nabitie vydrží približne 60. minút používania. Ak si zoberieme do úvahy denné 3. minútové holenie, na jedno nabitie holiaci strojček vydrží približne 2 mesiace. Pri  holení 2x do dňa výdrž na jedno nabitie je mesiac.

Cena nového holiaceho strojčeku sa bude pohybovať na úrovni 43 dolárov.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše