Xiaomi Mix 2S príde už zajtra: čo ešte spoločnosť predstaví?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi už zajtra 27. marca predstaví nový model smartfónu Xiaomi Mix 2S.

Pripravovaný model Xiaomi Mix 2S skutočne získa bezdrôtové nabíjanie. Vďaka tejto technológií bude možné nový model nabíjať prostredníctvom nabíjačiek s podporou bezdrôtového nabíjania technológie Qi. Samozrejmosťou je nabíjanie smartfónu aj prostredníctvom USB portu typu C.

Na upútavke z pred pár dní spoločnosť odhalila, že pripravovaný model získa schopnosti umelej inteligencie. Táto technológia bude použitá u fotiek. Vďaka tejto technológií bude možné rozpoznávať rôzne scény pri fotografovaní, vďaka čomu bude fotka čo najlepšie osvetlená a farebne vyvážená. Nový model získa procesor Snapdragon 845. V Antutu smartfón dosiahol ohromných 273 741 bodov.

Od nového modelu sa očakáva, že získa 6.01 palcový displej s rozlíšením Full HD+, v pomere 18:9. Hlavný fotoaparát smartfón má získať až 16 megapixelový, so snímačom Sony IMX363. Kapacita batérie u nového modelu má dosahovať úroveň 4400 mAh.

Na zajtrajšom evente podľa informácií spoločnosť predstaví aj novú variantu variča ryže. Presnejšie to bude menšia varianta Lite.

Taktiež môžeme očakávať aj hlasového asistenta. Nedávne informácie odhalili, že nový hlasový asistent získa hlasového asistenta Amazon Alexa, ktorý bude podporovať viac jazykov. Skvelou správou je, že hlasový asistent nebude len v čínskom jazyku, ale minimálne aspoň v angličtine.

Podľa obrázkov môžeme vidieť, že nový hlasový asistent bude malých rozmerov, taktiež bude obsahovať ovládacie tlačítka. Očakávaná cena bude na úrovni 32 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše