Je to oficiálne: Herný smartfón Black Shark (Xiaomi) príde 13. apríla!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi dnes oficiálne potvrdila, že investovala peniaze do novej spoločnosti Black Shark.

Spoločnosť Xiaomi je investorom tejto spoločnosti, ktorá príde na trh so smartfónom Black Shark. Smartfón bude oficiálne predstavený už 13. apríla. V mobilnom segmente táto značka bude konkurovať hernému smartfónu Razer Phone. Spoločnosť pred pár dňami zverejnila oficiálnu upútavku, podľa ktorej potvrdzuje, že nový model získa vlajkový procesor Snapdragon 845.

Podľa únikov prvý smartfón Black Shark bude vybavený špičkovým procesorom s možnosťou integrácie DSP / digitálneho signálového procesora, ktorý môže byť naprogramovaný na konkrétny účel. Taktiež bude vybavený chladiacim systémom inšpirovaný tým, ktorý sa používa v letectve.

Nový smartfón príde vo varniantách:

6GB RAM, 128GB interné úložisko

8GB RAM, 128GB interné úložisko

8GB RAM, 256GB interné úložisko

Smartfón bude možné nabíjať prostredníctvom technológie Quick Charge 3.0. Očakáva sa, že nový model bude predstavený v rovnakom termíne kedy Xiaomi Mi7. Podľa informácií spoločnosti Black Shark, nový model získa „Shark Space“, podobnú funkciu ako Game Center.

Spoločnosť už podpísala dohodu s čínskym e-shopom JD.com, ktorý bude nový smartfón prezentovať a predávať. Taktiež spoločnosti ASUS, Nubia pripravujú svoj herný smartfón.

Spoločnosť Xiaomi oficiálne potvrdila investíciu do herného smartfónu Black Shark!

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše