Lenovo má novú značku Lecoo, určenú pre tieto nové produkty šikovnej domácnosti!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Lenovo prichádza na trh s novou podznačkou.

Je ním nová podznačka Lecoo, ktorej názov sa môže ľahko mýliť s výrobcom smartfónov LeEco. Nová podznačka spoločnosti Lenovo bude určená pre produkty šikovnej domácnosti.

Medzi nové produkty patrí napríklad domáca kamerka Lecoo S1 a R1. Kamerka taktiež obsahuje režim súkromia, kedy sa pohyblivá časť kamerky otočí smerom nadol, aby sa šošovka skryla v spodnej časti. Kamerku je možné prebudiť pomocou tlačítka, alebo aplikácie v smartfóne.

Lecoo Baby Monitor A1 je kamerka, ktorá je určená pre sledovanie dieťaťa. Kamerka dokáže identifikovať určité výrazy dieťaťa. Tieto krátke videá alebo obrázky je možné zdielať prostredníctvom sociálnych sietí. Kamerku je možné otáčať o  360° horizontálne, o  100° vertikálne. Môže byť namontovaná na stenu, alebo je ju možné jednoducho položiť na povrch. Kamerka nahráva vo formáte Full HD, taktiež má nočné videnie a dokáže rozpoznávať hlas. Taktiež obsahuje integrovanú batériu s kapacitou 4000 mAh, nabíjací port je typu USB C. Pre používateľov spoločnosť sa rozhodla ponúknuť neobmedzené cloud úložisko. Jej cena sa bude pohybovať na vyššej úrovni približne 111€.

Medzi ďalší nový produkt pre domćnosť patrí Lecoo S1 router. Tento router je jedným z najatraktívnejších routrov pre domácnosť, keďže má bielu povrchovú úpravu v kombinácií s ružovým kovovým prevedením. Router má štyri antény, ktoré podporujú dual Wifi s prenosovou rýchlosťou až do 1200 Mbps. Router512MB RAM, 32 MB interné úložisko. Taktiež má USB port pre pripojenie externého disku, ktorý je možné zdielať v rámci Wifi siete. LAN port dosahuje rýchlosť 1GB. Jeho cena sa bude pohybovať na úrovni 64€.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše