Xiaomi Mi Crowdfunding prichádza do Indie: čo to ale znamená?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi na indickom trhu je na 1. mieste v predajnosti smartfónov.

Pred pár dňami bola zverejnená informácia, že spoločnosť Xiaomi na tomto trhu plánuje investovať približne jednu miliardu  do začínajúcich spoločností. Ako už vieme spoločnosť Xiaomi je značka, pre ktorú iné spoločnosti vyrábajú produkty. Samozrejmosťou spoločnosti je, aby produkty boli na vysokej úrovni kvality. Spoločnosť Xiaomi na indickom trhu rastie neuveriteľným tempom a práve neustále úspechy a rastúce zisky umožňujú vyššie investície do hardvérovej alebo softvérovej technológie začínajúcich spoločností, ktoré pre spoločnosť Xiaomi budú vyrábať produkty.

Spoločnosť Xiaomi na indickom trhu spustila tzv. Mi Crowdfunding program, ktorý je veľmi obľúbený na čínskom trhu. Práve tento koncept je veľmi úspešný pri predaji začínajúcich výrobkov, ktoré spoločnosť plánuje predstaviť. Program je veľmi podobný známemu celosvetovému programu Kickstarter. Funguje to spôsobom, že nový produkt je v predpredaji a je potrebné dosiahnúť určitú finančnú čistku pre spustenie výroby produktu. Akonáhle finančná čistka je kupujúcimi dosiahnutá spoločnosť daný produkt vyrobí, následne sa produkt dostane do predaja.

Výhodou tohto konceptu je oboznámenie verejnosti o pripravovanom produkte, taktiež najskôr je nižšia cena produktu ako v ostrom predaji. Ak finančný cieľ pre spustenie výroby nie je dosiahnutý, peniaze sú vrátené záujemcovi.

Aktuálne v crowdfundingovej kampani na indickom trhu je selfie tyč, alebo bluetooth Audio Receiver, tieto oba produkty už sú známe z čínskeho trhu.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše