Xiaomi v tomto roku dodá zákazníkom viac ako 100 miliónov smartfónov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi v minulom roku dosiahla svoj plánovaný predaj smartfónov, ktorý si stanovila na začiatku roku.

V minulom roku spoločnosť dodala zákazníkom 90 miliónov smartfónov. Pokiaľ ide o tento rok, spoločnosť plánuje dodať zákazníkom približne 100 miliónov smartfónov. Podľa taiwanských správ e-Times, štyria veľkí čínski výrobcovia smartfónov formulovali veľmi agresívny plán rozvoja do tohto roku. Keďže už získali domáci trh, očakáva sa, že tento rok sa budú zameriavať na nové zahraničné trhy.

Zvlášť spoločnosť Xiaomi zaznamenáva obrovské úspechy na indickom trhu, na ktorom je na 1. mieste v predajnosti smartfónov. V krajine spoločnosť predala milióny smartfónov, obzvlášť sa darí sérií Redmi, ktoré sú v krajine populárne vďaka nízkej cene a vysokej kvalite. Podobný obchodný model použijú aj ďalší čínsky výrobcovia.

Podľa nových správ spoločnosť Xiaomi v posledných štvrťrokoch prekročila predajnosť 10 miliónov kusov smartfónov za každý mesiac. Predaje by v tomto roku mohli dosiahnúť aj 120 – 150 miliónov kusov smartfónov. Pravdepodobne sa bude dariť aj spoločnosti Huawei, ktorá v minulom roku dodala 150 miliónov smartfónov, v tomto roku by to malo byť 200 miliónov smartfónov.

Zdroj: https://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše