Exkluzívny 94€ zľavový kupón: Xiaomi kolobežka len za 324.61€ z pôvodných 418.62€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

V spolupráci so zahraničným e-shopom Gearbest sme si pripravili zľavový kupón pre európsku verziu Xiaomi kolobežky, s eu adaptérom. Navyše v balení sú 2 náhradné duše zadarmo.

Kolobežka dosahuje maximálnu rýchlosť 25km/h, tento model kolobežky je vyššia verzia s dojazdom 30km na jedno nabitie. Maximálna nosnosť je 100kg. Kolobežka disponuje tzv. kinetickým energetickým módom, vďaka ktorému energia v batériach je dobíjaná pri voľnej jazde bez zapnutia pohonu. Na volante je vidieť 4 LED diódky, ktoré udávajú zostávajúcu kapacitu batérie. Na spárovanie s kolobežkou slúži aj aplikácia pre smartfón, kde je možné vidieť aktuálnu rýchlosť, zostávajúcu kapacitu batérie.

Cena kolobežky sa pohybuje na úrovni 418.62€

Vďaka kupónu s názvom: C2EWGSO928817

cena klesne na hodnotu: 324.61€. Poštovné Priority Mail for Electric Scooter Only je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky pri doručení neplatíte. Balík je priamo doručený k Vám domov, bez zadržania colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi kolobežka

Ak by kupón nefungoval, momentálne sa kupóny nachádzajú aj na stránke produktu kliknutím na Coupon sa Vám skopíruje kupón.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše