Odhalené čísla predajnosti za 1Q: Xiaomi raketovo rastie, predaje sa zvýšili o 124%!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Analytická spoločnosť Strategy Analytics zverejnila celosvetovú predajnosť smartfónov za prvý kvartál tohto roku.

V porovnaní s predchádzajúcim rokom za prvý kvartál celková predajnosť smartfónov po celkom svete klesla o 2.4% na 345,3 milióna predaných kusov.

Na prvom mieste vedie spoločnosť Samsung, ktorá v tomto roku za prvý kvartál predala 78,2 milióna kusov smartfónov, v porovnaní s 1. kvartálom minulého roku spoločnosť predala 80,2 milióna kusov smartfónov. Na druhom mieste sa nachádza spoločnosť Apple, ktorá v tomto roku za prvý kvartál predala 52,2 milióna kusov smartfónov, v porovnaní s 1. kvartálom minulého roku spoločnosť predala 50,8 milióna kusov smartfónov. Na treťom mieste sa nachádza spoločnosť Huawei, ktorá v tomto roku za prvý kvartál predala 39,3 milióna kusov smartfónov, v porovnaní s 1. kvartálom minulého roku spoločnosť predala 34,5 milióna kusov smartfónov.

Na štvrtom mieste sa nachádza spoločnosť Xiaomi, ktorá v tomto roku a prvý kvartál predala 28,3 milióna kusov smartfónov, v porovnaní s 1. kvartálom spoločnosť predala 12,6 milióna kusov smartfónov. Medziročne to predstavuje nárast predaja Xiaomi smartfónov o 124%.

Zdroj: https://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše