Spoločnosť ALLCALL prezentuje funkciu odomknutia smartfónu v novom videu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť AllCall v novom videu prezentuje funkciu odomknutia smartfónu na základe rozpoznávania tváre u modelu Mix 2.

AllCall Mix 2 získava 5.99 palcový displej s rozlíšením Full HD+, v pomere 18:9. Smartfón získava procesor Mediatek MTK6763 taktovaný na frekvenciu 2 GHz, nechýba RAM s kapacitou 6GB, interné úložisko s kapacitou 64GB. Nový model smartfónu je možné odomknúť na základe rozpoznanie tváre majiteľa. Predný fotoaparát smartfón získava 8 megapixelový, zadný fotoaparát 16 megapixelový. Smartfón je možné nabíjať aj bezdrôtovo prostredníctvom Qi Charge nabíjačiek. Kapacita batériedosahuje úroveň 3500 mAh. Smartfón beží na operačnom systéme Android 7.1. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane smartfónu.

Cena smartfónu sa pohybuje na úrovni: 194.47€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom AllCall Mix 2

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Priority Line v sume 2.02€, kedy neplatíte ďalšie poplatky navyše pri doručení produktu. Prípadne poštovné Netherlands Registred alebo Belgium Registred, kedy Vám e-shop dodatočne poplatky preplatí, ak by produkt skončil na colnici, toto poštovné je zadarmo.

Náš tip: pri tomto poštovnom neplatíte DPH, pri inom Gearbest Vám ho preplatí, ktoré poštovné treba vybrať?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše