Spoločnosť OPPO predstavila novú podznačku Realme, prvý smartfón príde 15. mája

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Oppo prichádza na trh s novou podznačkou.

Spoločnosti Oppo a Vivo, ktoré patria spoločnosti BBK Electronics v Číne, taktiež chcú získať skvelé offline predaje svojich smartfónov na indickom trhu. Z toho dôvodu spoločnosť Oppo prichádza na trh s novou podznačkou Realme. Táto podznačka sa bude zameriavať na predaj smartfónov práve na indickom trhu. Podľa informácií prvý smartfón Realme 1 príde na trh 15. mája. Smartfón sa bude exkluzívne predávať prostredníctvom Amazon India.

Očakáva sa, že smartfón príde v 2 verziách s cenami 120 dolárov a 225 dolárov. Smartfón na zadnej strane získa unikátny diamantový dizajn, ktorý poznáme napríklad zo smartfónu Oppo A3.

Smartfón Oppo A3 bol predstavený pred pár dňami, prichádza so 6.2 palcovým displejom s rozlíšením 2280 x 1080 pixelov, v pomere 19:9. Smartfón získava procesor Mediatek Helio P60, nechýba RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko na úrovni 128GB. Nový model získava hlavný fotoaparát 16 megapixelový, predný fotoparát 8 megapixelový.

Kapacita batérie nového modelu dosahuje úroveň 3400 mAh. Nový model beží na operačnom systéme Android 8.1, na vlastnej nadstavbe ColorOS 5.0.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše