Nadupaný herný smartfón Xiaomi Black Shark je možné si objednať: momentálne v zľave

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pod značkou Black Shark v apríli predstavila svoj prvý herný smartfón.

Smartfón Black Shark prichádza s 5.99 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+, s pomerom strán na úrovni 18:9. Smartfón obsahuje špičkový procesor Snapdragon 845 s grafickým adaptérom Adreno 630. Smartfón obsahuje RAM s kapacitou 6GB alebo 8GB, interné úložisko s kapacitou 64GB alebo 128GB. Kapacita batérie dosahuje úroveň 4000 mAh, ktorú je možné nabíjať prostredníctvom Quick Charge 3.0. rýchlonabíjania.

Smartfón obsahuje tlačítko, ktorým sa aktivuje tzv. Shark režim. Práve tento režim dodá smartfónu vysoký výkon, smartfón obsahuje systém s kvapalinovým chladením. Hlavný fotoaparát smatfón obsahuje duálny 20 a 12 megapixelový, predný fotoaparát až 20 megapixelový. Smartfón je možné odomknúť prostredníctvom snímača otlačkov prstov na prednej strane, alebo prostredníctvom funkcie rozpoznávania tváre majiteľa. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Smartfón pobeží na operačnej nadstavbe Joy UI, v tejto nadstavbe je možné pripojiť aj Xiaomi MIUI účet.

Cena smartfónu sa pohybuje momentálne v zľave, v predajnej cene 426.99€. Verzia smartfónu je s anglickým jazykom, zatiaľ slovenčina pre tento smartfón nieje.

Poštovné EU Priority Line je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Black Shark

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše