Smartfón Xiaomi Mi 6X získava špeciálnu edíciu: v balení nechýba kryt, powerbanka

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s novou edíciou model Xiaomi Mi 6X.

Do predaja v Japonsku dnes sa zaraďuje nová edícia modelu Xiaomi Mi 6X, ktorá prichádza s tématikou postavičky Hatsune Miku.

V špeciálnom balení nechýba navyše púzdro, powerbanka s kapacitou 10 000 mAh. Špeciálna varianta získava 6GB RAM, 64GB interné úložisko. Jej cena sa bude pohybovať na úrovni 317 dolárov.

Smartfón Xiaomi Mi 6X prichádza s 5.99 palcovým displejom s rozlíšením Full HD+, displej získava pomer 18:9. Procesorom nového smartfónu je Snapdragon 660, nechýba RAM s kapacitou 4GB alebo 6GB, interné úložisko s kapacitou 32, 64GB alebo 128GB. Hlavný fotoaparát nový model obsahuje duálny 20 a 12 megapixelový, predný fotoaparát smartfón získava až 20 megapixelový s bleskom.

Kapacita batérie modelu dosahuje úroveň 3010 mAh, ktorá podporuje aj rýchlonabíjanie Quick Charge 3.0, vďaka ktorému 50% kapacity batérie nabijete behom 30. minút. Smartfón taktiež obsahuje AI šikovný asistent batérie, ktorý efektívne spravuje úsporu batérie. Asistent AI sa taktiež nachádza pri fotení, ktorý ponúka zlepšovanie kvality snímok a efekty. Na zadnej strane smartfón obsahuje snímač otlačkov prstov, smartfón je možné odomknúť aj na základe rozpoznávania tváre majiteľa. Na nabíjanie slúži USB port typu C.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše