Smartfóny Xiaomi Redmi 6 a Redmi 6A sú realitou: fanúšikov potešia ideálnym 5.45 palcovým displejom!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pred 6 mesiacmi predstavila model Xiaomi Redmi 5.

Dnes spoločnosť prichádza na trh s nástupcom tohto modelu. Taktiež spoločnosť predstavila aj lacnejšiu variantu. Vyzerá to, že spoločnosť Xiaomi si vypočula fanúšikov, ktorým vyhovujú menšie displeje. V nových smartfónoch sa nachádza 5.46 palcový displej, v pomere 18:9 vďaka ktorému sa smartfón používa ešte lepšie v jednej ruke.

Smartfón Xiaomi Redmi 6 získava 5.46 palcový displej s rozlíšením HD+,  v pomere 18:9. Procesorom nového modelu je Helio P22 taktovaný na frekvenciu 2 GHz, ktorý je výkonovo podobný procesoru Snapdragon 625. Smartfón získava 3GB RAM, interné úložisko na úrovni 32GB alebo 64GB. Nový model získava hlavný duálny fotoaparát 12 megapixelový a 5 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3000 mAh. Smartfón je tenší oproti modelu Xiaomi Redmi 5. Na zadnej strane smartfón obsahuje snímač otlačkov prstov. Prevedenie smartfónu je kovové.

Smartfón získava farebné prevedenia: šedá, ružová zlatá, zlatá, modrá.

Lacnejší model Xiaomi Redmi 6A získava 5.46 palcový displej s rozlíšením HD+, v pomere 18:9. Procesorom nového modelu je Helio A22 taktovaný na frekvenciu 2 GHz, ktorý je výkonovo podobný procesoru Snapdragon 625. Smartfón získava 2GB RAM, interné úložisko na úrovni 16GB. Nový model získava hlavný fotoaparát 13 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3000 mAh. Prevedenie smartfónu je kovové.

Smartfón získava farebné prevedenia: šedá, ružová zlatá, zlatá, modrá.

Cena modelu Xiaomi Redmi 6 v 32GB variante začína na 125 dolároch, vyššia verzia so 64GB interným úložiskom sa bude predávať v cene 156 dolárov.

Cena modelu Xiaomi Redmi 6A v 16GB variante sa bude pohybovať v cene 93 dolárov.

Nové smartfóny do predaja vstupujú 15. júna.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše