Toto je futbalová lopta Xiaomi: nechýba inteligentný čip pre športu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Rovnako ako mnoho produktov spoločnosti aj tento nový produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane. Novým produktom je Xiaomi INSAIT JOY šikovná futbalová lopta.

Lopta taktiež obsahuje integrovaný čip, ktorý meria údaje, napríklad o dráhe lopty, jej rýchlosti. Lopta prichádza v dvoch fariantách: veľký model s obvodom 680 – 700 mm, váhou od 420 do 450 gramov.

Menší model s obvodom 635 – 660 mm, hmotnosťou 350 – 390 gramov. Tento menší model je vhodný pre mladších vo veku menej ako 12 rokov.

Lopta je vyrobená pomocou tepelného lepenia, namiesto tradičného procesu šitia. Má dobrú vzduchotesnosť, ktorá eliminuje možné deformácie v dôsledku opotrebovania, alebo ponorenia do vody. Materiál je vyrobený z odolnej PU kože a butylovej vložky, vďaka ktorým spĺňa štandard FIFA. Údaje z lopty je možné zobraziť v reálnom čase v aplikácií v smartfóne. Okrem toho je možné nastaviť rôzne režimy cvičenia, kedy úroveň výsledku sa zaznamenáva v aplikácií. Čip v lopte je možné nabíjať bezdrôtovo, behom 30. minút nabíjania, čip vydrží približne 3 hodiny tréningu.

Plné nabitie prebieha 7 hodín, kedy batéria dokáže byť v pohotovosti 40 dní.

Predaj novej lopty v Číne začína 10. júla, v cene približne 46 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše