Toto je nová Xiaomi Mi Bunny kolobežka pre najmenších

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Nový produkt je tentokrát určený pre najmenších. Spoločnosť predstavila Xiaomi Mi Bunny kolobežku, ktorá je nástupcom prvej generácie modelu, ktorý bol predstavený minulý rok. Nová kolobežka má nosnosť 50 kg, v rozmeroch 597 x 294 x 780 mm. Predné kolesá sú od seba vzdialené 294 mm, zatiaľ čo riadidlá sú vzdialené od zeme 780 mm. Váha kolobežky predstavuje hodnotu 3.1 kg. Podlaha kolobežky je vybavená 129 protišmykovými oblasťami pre bezpečné používanie.

Kolobežka je vybavená dvoma kolieskami vpredu a jedným koliesom vzadu. Kolesá sú vybavené vstavanou lampou, ktorá je napájaná indukčnou technológiou. Ako sa dieťa kĺže na kolobežke, elektrická energia sa generuje pre napájanie svetiel, čo dodáva atraktívny, ktorý sa deťom páči. Kolobežka Mi Bunny využíva brzdu z nehrdzavejúcej ocele. Dokonca aj po dlhom používaní je brzdný účinok stále pôsobivý.

Riadidlá je možné nastaviť v rôznych výškach, v závislosti od toho, ktorá výška je vhodná pre dieťa. Horná časť celej rukoväte je celá pokrytá mäkkým materiálom, aby sa zabránilo kontaktu s kovom, čo zlepšuje bezpečnosť používania. Rukoväť je tiež navrhnutá tak, aby pomohla dieťaťu pri ľahkom používaní kolobežky.

Cena produktu na čínskom trhu sa bude pohybovať na úrovni 39 dolárov. Do predaja vstupuje zajtra.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše