Toto je nový Xiaomi elektrický bicykel s cenou len 228€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Rovnako ako mnoho produktov spoločnosti aj tento produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane. Novým produktom je Xiaomi HIMO V1 elektrický bicykel, ktorý na čínskom trhu prichádza s cenou len 228€.

Bicykel obsahuje lítiové batérie, ktoré sa dobíjajú približne 6.5 hodiny. Na jedno nabitie udávaný dojazd bicykla je na úrovni 50 kilometrov. Bicykel taktiež obsahuje displej na ktorom je udávaná aktuálna rýchlosť, dojazd, prejdená vzdialenosť. Vďaka certifikácií IP54 tachometru neuškodí dážď.

Nový bicykel je ľahko skladateľný a váži približne 16.7 kg. Rám je vyrobený z hliníkovej zliatiny špeciálne skonštruovanej tak, aby vydržala namáhanie aj motora a batérie, ktoré sa nachádzajú v strednej časti rámu. Bicykel obsahuje vysoko účinný kotúčový brzdový systém s brzdným účinkom 4 metrov na suchom povrchu, 6 metrov na mokrom povrchu.

Sedadlo je vyrobené z nepremokavého penového poťahu. Maximálna rýchlosť bicykla sa pohybuje na úrovni 20 km / h, pričom maximálna záťaž je na úrovni 100 kg.

Dostupný bude v dvoch farebných prevedeniach: biela a oranžová, do predaja vstupuje 30. júla.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše