Xiaomi Band 3 valcuje trh: 1 milión predaných kusov len za 17 dní!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi koncom mája predstavila najočakávanejší náramok tohto roku Xiaomi Band 3.

Generálny riaditeľ spoločnosti Xiaomi Lei Jun zverejnil prvú informáciu o predajnosti nového náramku. S potešením oznámil, že nový náramok do predaja vstúpil 5. júna. Za dobu 17 dní sa predalo neuveriteľných 1 milión kusov nového náramku. Lei Jun vo vyjadrení taktiež poďakoval za skvelú podporu.

Náramok Xiaomi Band 3 prichádza s 0.78 palcovým OLED displejom, prechádzajúci model Xiaomi Band 2 obsahuje 0.42 palcový displej. Kapacita batérie sa zvýšila zo 70 mAh, na 110 mAh, vďaka ktorej náramok vydrží na jedno nabitie približne 20 dní používania. Samozrejmosťou ako u predchádzajúcej generácie nechýba monitorovanie spánku, krokomer, merač spálených kalórií, notifikácie. U náramku Xiaomi Band 2 bola vodotesnosť typu IP67 do hĺbky 1 metra vody po dobu 30. minút. Nový náramok Xiaomi Band 3 získava certifikáciou IP68, vďaka ktorej je vodotesný do hĺbky 50 metrov.

 

Takto nainštalujete angličtinu do náramku Xiaomi Band 3:

Stiahnutie upravenej aplikácie Mi Fit:

https://www.gogi.in/dwnload/gmifito-debug-Signedi.apk

Aplikáciu do smartfónu nainštalujete, náramok spárujete s aplikáciou – automaticky sa začne update firmvéru na anglickú verziu, následne upravenú aplikáciu Mi Fit odinštalujete, z Google Play Store následne stiahnete oficiálnu aplikáciu Mi Fit.

Cena v rámci výpredajov bola znížená na skvelých 29.69€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Band 3

Možný je výber aj pripoistenia voči colným poplatkom v sume 3.60€. Čiže ak by balík skončil na colnici e-shop Vám tieto poplatky preplatí. Potrebné je kontaktovať e-shop, alebo nás v online podpore a my dokumenty z colnice zašleme do e-shopu na refundáciu.

 

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše