Exkluzívna cena v EU sklade: Nadupaná Xiaomi Tv so 109cm uhlopriečkou len za 317.34€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi televízia s uhlopriečkou 109cm je v zníženej cene rovno v EU sklade. Nižšie uvádzame aj návod, ako do tv nainštalovať slovenčinu / angličtinu.

Spoločnosť Xiaomi nedávno predstavila najlacnejšiu televíziu Xiaomi Mi TV 4A. Tento model obsahuje 43 palcovú uhlopriečku – 109cm. Televízia obsahuje 2GB RAM, 8GB interné úložisko. Taktiež je k nej stojan, alebo ju môžete zavesiť. Rozlíšenie obrazovky je na úrovni Full HD.

Aktuálna cena televízie v EU sklade bola znížená na hodnotu 317.34€.

Poštovné je v cene 5.23€, doručovacia doba 3 – 7 dní.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Tv

Nižšie ponúkame návod, ako inštalovať slovenskú, príp. anglickú lokalizáciu do multimediálneho centra, ktoré televízia obsahuje.

Inštalácia ďalších jazykov vrátane angličtiny a slovenčiny:

TENTO POSTUP SME TESTOVALI NA XIAOMI TV BOXE, VŠETKO BY MALO FUNGOVAŤ AJ NA XIAOMI TV, KEĎŽE OBSAHUJE ROVNAKÉ MULTIMEDIÁLNE CENTRUM.

V nasledujúcom videu sú presne kroky, ako treba postupovať.

  1. V prvom rade je potrebné stiahnúť inštalačný súbor jazykov. Súbor funguje so všetkými verziami Xiaomi tv. Je to inštalačný súbor startSettings.apk a stiahnete ho z adresy: https://mega.nz/#!LAligBZB!quNzvVs73QRPdDQiZ2VFqFgJp7TxW6ojs2X7YfD6r8Y
  2. Súbor si uložíte na USB kľúč, ktorý pripojíte k Xiaomi tv, zobrazí sa vám nové úložisko a súbor nainštalujete.

Ešte do tv odporúčame nainštalovať aplikáciu Aptoide.apk, ktorú stiahnete na: http://aptoide.en.uptodown.com/android/download je to niečo podobné ako Google Play, odkiaľ stiahnete mnoho aplikácií napríklad: KODI, Youtube. Aplikáciu Aptoide nainštalujete rovnako do tv ako v prvom prípade z USB kľúča.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše