Exkluzívne: Nová generácia Xiaomi tenisiek všetky verzie za ohromných 38€ z pôvodných 51.60€, bez poplatkov navyše

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v minulom mesiaci prišla na trh s novou generáciou svojich populárnych tenisiek. V spolupráci so zahraničným e-shopom Lightinthebox prinášame exkluzívnu cenu nového modelu tenisiek.

Rovnako ako u prvej generácie aj nový model sa predáva pod podznačkou  Mijia.

Nové tenisky prichádzajú so zlepšenou povrchovou úpravou a novším vzhľadom. Tenisky sa vyrábajú z 5 rôznych materiálových vrstiev tavenej do jednoho celku. Pomocou nového výrobného procesu poskytujú lepšiu stabilitu a podporu nohy. Vrchná časť tenisky je vyrobená z elastického pletenia. Materiál je veľmi trvanlivý, vďaka čomu je možné tenisky jednoducho prať v práčke bez obáv poškodenia.

Tenisky na trh prichádzajú v rôznych farebných prevedeniach vrátane bielej alebo oranžovej určenej pre ženy. Pre mužov sú k dispozícií farby ako modrá, čierna, šedá, biela.

Cena tenisiek v predaji bola znížená na perfektných: 38€. Štandardná cena v e-shopoch sa pohybuje na úrovni 51.60€ (aktuálna cena na Gearbeste).

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia tenisky

Poštovné je dokonca zadarmo, typ poštovného Expedited Postal, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO alebo DPH navyše neplatíte.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše