Exkluzívne: Toto je Xiaomi pohľadom fanúšikov, zamestnancov, riaditeľa (video / SK titulky)

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Prinášame exkluzívne video, ktoré spoločnosť Xiaomi nedávno zverejnila. Rozhodli sme sa k videu vytvoriť slovenské titulky. Toto video sme už dávnejšie preložili, no je veľmi zaujímavé.

Ambíciou firmy Xiaomi je neustále vytvárať úžasné produkty za férové ceny, aby ľuďom na celom svete umožnila užívať si lepší život vďaka inovatívnej technológii. Xiaomi pretvorila vyše 100 odvetví a zmenila spôsob, akým dnes žijú stovky tisíc ľudí.

Xiaomi je internetová spoločnosť so zameraním na smartfóny a hardvér, s prepojením na platformu IoT. Je štvrtá najväčšia spoločnosť so smartfónmi na svete. Jej operačný systém MIUI aktívne používa vyše 190 miliónov ľudí. Takisto spoločnosť vytvorila IoT – najväčšiu zákaznícku platformu na svete, na ktorú je pripojených viac ako 100 miliónov šikovných zariadení.

Skutočným úspechom firmy, a jej nosným príkladom, je čistička vzduchu, ktorú firma predávala za 116€. Jeho výkonnosť však bola porovnateľná, a dokonca lepšia, ako konkurenčné výrobky za cenu 387 – 516€.

Kľúčovým dôvodom úspechu spoločnosti je vytváranie úžasných produktov za férové ceny. Pre všetkých zamestnancov Xiaomi je táto filozofia najdrahšou hodnotou.

Xiaomi úspešne etablovala vlastný jedinečný štýl dizajnu, ktorý sa už stal známym ako MI LOOK. Xiaomi predstavuje novú vlnu čínskych firiem, ktoré značku „Vyrobené v Číne“ postupne menia na „Vyvinuté v Číne“. Firma Zhimi, ktorá je ekosystémová pobočka Xiaomi, získala Zlatú cenu za dizajn.

Zakladateľ a riaditeľ firmy Xiaomi Lei Jun tvrdí, že pri vývoji produktov a všetkých hlavných komponentov, vrátane všetkých častí, ktoré sú pre užívateľa viditeľné, vynakladajú to najvyššie úsilie, aby boli dokonalé a bez závad. Pri vývoji súčiastok, ktoré užívateľ nevidí, vynakladajú presne rovnaké úsilie. Vždy to bolo súčasťou ich základných hodnôt. Nikdy sa to nezmenilo a týmto hodnotám ostávajú verní.

Toto je firma, ktorej naozaj záleží na zákazníkoch. Jej vzťah s užívateľmi ide ďaleko nad rámec jednorazového nákupu.

Vysávanie s vysávačom Mi je maličkosť. Dokonca môžete ovládať aj variť ryže cez telefón. So spoločnosťou Xiaomi je život skutočnou zábavou.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše