Exkluzívny kupón: Populárne vodotesné Lenovo s výdržou 8 mesiacov len 20.15€, bežne 30.16€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Lenovo v marci predstavila zaujímavé hodinky s názvom Lenovo Watch 9, ktoré zaujmú nádherným vzhľadom a taktiež skvelými parametrami.

Nové hodinky Lenovo Watch 9 získavajú prémiové zafírové sklíčko. Sú kompatibilné so systémom Android alebo iOS, so smartfónom sa spárujú prostredníctvom bluetooth technológie. Ich výdrž na jedno nabitie je na úrovni až 8 mesiacov. Hodinky dokážu monitorovať kroky, spálené kalórie, meranie spánku. Sú vodotesné do hĺbky 50 metov, je ich možné používať aj pri plávaní. V aplikácií v smartfóne je možné nastaviť aj budík, kedy hodinky začnú vibrovať, dokonca podporujú notifikácie pre SMS alebo pre telefonát.

Čierna verzia hodiniek sa pohybuje v exkluzívnej zľave v cene 21.90€. Cena bieleho prevedenia sa pohybuje v cene 30.16€.

Ponúkame zľavový kupón pre čierne prevedenie, vďaka kupónu s názvom: GBCELN9SW

cena klesne na fantastických: 20.15€, poštovné je zadarmo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Lenovo hodinky

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Aplikáciu k hodinkám sme si nainštalovali na Xiaomi smarfón, je to aplikácia Lenovo Watch, ktorá je v angličtine. Aplikácia je dostupná aj pre iOS, samozrejme v angličtine: https://itunes.apple.com/us/app/id1352195888

Na balení hodiniek sa nachádza QR kód, po ktorom zoskenovaní prejdete na webovú stránku, odkiaľ stiahnete aplikáciu k hodinkám.

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše